2009. október 31., szombat

Halloween

Október 31. Halloween, igen az amerikaiak jellegzetes "ünnepe". Amerika lázban ég, ma minden kicsit varázslatossá változik. A sztárok sem maradhatnak ki a mókából, szorgosan készülődtek ők is a mai napra. Lessük meg olyan celebek készülődését mint például Jesica Alba, Playgirl-ök és persze a divatmániás, botrányhősnő Paris Hilton sem maradhat ki a sorból.


PARIS HILTON

Paris Hilton élete a pénzről a bulikról és a divatról szól. Most sem hazuttolta meg magát, jókora sarokkal indult el töknézőbe ami valljuk be nem a legideálisabb választás. Ez meg is mutatkozott, hiszen miután sikerült kiválasztania egy méretes tököt roskadozva cipelte azt el a kocsijáig.



KRISTINA és KARISSA SHANNON

A Playboy villa legújabb lakói is felkerekedtek és alaposan szemügyre vették az előttük felsorakozó tököket. Az ikerpár bebizonyította, hogy a halloween nem csak a gyerkőcök számára jó mulatság, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint a fent látható kép.


JESSICA ALBA

A képen is látható, hogy Jessica Alba és 16 hónapos lánya már a töknéző során is nagyon jól szórakoztak, amit már csak az esti mulatság überelhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése